Hírarchívum

Érdemes megismerni a Billboard Hot 100 listavezetõjét!

A Fun. nagysikerû dala, a "We Are Young (Feat. Janelle Monáe)" betört a Billboard "Hot 100" lista élére! A sláger több mint 1.5 millió letöltéssel a "Top Digital Songs" listát is vezeti, és Amerikában a rádiós játszási listákon is a csúcsot ostromolja. Mindemellett világszerte kiemelt játszást élvez a klip az MTV-n, nemrégiben a "Hét PUSH Elõadója" is volt. A Fun.-t jelölték a 2012-es mtvU Woodie Awards -on a "Legjobb Új Woodie" kategóriában. A Fun. nagysikerû dala, a "We Are Young (Feat. Janelle Monáe)" betört a Billboard "Hot 100" lista élére! A sláger több mint 1.5 millió letöltéssel a "Top Digital Songs" listát is vezeti, és Amerikában a rádiós játszási listákon is a csúcsot ostromolja. Mindemellett világszerte kiemelt játszást élvez a klip az MTV-n, nemrégiben a "Hét PUSH Elõadója" is volt. A Fun.-t jelölték a 2012-es mtvU Woodie Awards -on a "Legjobb Új Woodie" kategóriában.

Nemrégiben a Billboard címlapsztorit közölt velük, április második felében a Late Show with David Letterman -ben lépnek majd fel, de láthatók lesznek a Conan Showban is hamarosan. Jelenleg teltházas Észak-amerikai turnén vesznek részt, és fellépnek a South by Southwest® zenei és médiakonferencián is Texasban.

A New York-i illetõségû zenekar elsõ lemeze 2009-ben jelent meg "AIM AND IGNITE" címmel. A hamarosan debütáló második korong, a "SOME NIGHTS" az elsõ nagykiadós kiadványuk, és Jeff Bhasker (Kanye West, Jay-Z, Alicia Keys, Beyoncé, Drake) producerrel készült.

Forrás: Warner/Magneoton