Hírarchívum

FONOGRAM 2012 - Már csak egy nap!

...és kiderül, melyek voltak a 2011-es év legjobb albumai!...és kiderül, melyek voltak a 2011-es év legjobb albumai!

Egy hónapja zajlik a szakmai szavazás, s már az eredmény sem várat sokáig magára. Közben a helyszínen gõzerõvel zajlanak az elõkészületek...

2012. május 8-án, az este 8 óra 45 perckor kezdõdõ mûsorban kiderül, melyek voltak a 2011-es év legjobb albumai, s ezekért kik kapják az idei Fonogram díjakat!

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége által rendezett kiemelkedõ zenei eseményt, az egykori Arany Zsiráf utódjaként elindított Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet élõben közvetíti a Magyar Televízió.

Az Internet-en pedig a kulisszák mögé is betekinthetünk a mûsor ideje alatt, a "Fonogram Backstage" live stream jóvoltából, a Fonogram Facebook oldalán, ahol ezekben a percekben még részt lehet venni a hamarosan záruló rajongótoborzóban, melynek nyereménye egy iPad!

A nagyszabású, látványos gálaesten fellép a hazai zenei élet számos kiváló elõadója, s a tavalyi év legnagyobb zenei sikereinek és teljesítményeinek járó elismeréseket illusztris díjátadóktól vehetik át az arra érdemesek, összesen tizennyolc kategóriában.

S hogy kik is kapják a díjakat? Megtudhatjuk 2012. május 8-án, kedden 20 óra 45 perctõl, élõben az m1-en!

További információk a www.fonogram.hu weboldalon találhatók.