Hírarchívum

Fonogram - Magyar Zenei Díj 2014!

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége idén is megrendezi a zenészek és hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet.A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége idén is megrendezi a zenészek és hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet.

Mind helyszínét, mind jellegét tekintve minden korábbitól gyökeresen eltérõ, a teljes magyar zenei életet, az egész hazai "zeneipart" több oldalról is megmozgató rendezvény várható az idén; a részletekrõl heteken belül további információkat tudhatunk meg.

Addig is a rendezvényt felvezetõ szavazási procedúra legelsõ lépéseként máris indul a nevezés!

A Fonogram - Magyar Zenei Díjra természetesen nem csak KIADÓK ÁLTAL GONDOZOTT MEGJELENÉSEK, hanem SZERZÕI KIADÁSÚ ALBUMOK ÉS HANGFELVÉTELEK IS NEVEZHETÕK!

Nem szükséges, hogy a benevezett elõadónak teljes albuma legyen; amennyiben ilyennel nem rendelkezik, de az elõzõ két naptári évben, azaz 2013-ban vagy 2012-ben hangfelvétel(eke)t készített, úgy az önálló hangfelvétel is nevezhetõ.

Az albumok és hangfelvételek mostantól nevezhetõk a www.fonogram.hu/nevezes oldalon - a MAHASZ a mûfajok nagyon széles skáláján, összesen 19 kategóriában várja ezeket.

A nevezések határideje: 2014. február 28. péntek, 12 óra.