Hírarchívum

New Music Fridays – új zenék péntekenként, július 10-tõl

Nagyszabású nemzetközi kezdeményezés válik valóra 2015. július 10-én: mostantól a péntek lesz az új zenék napja.
  • 2015. július 10-tõl világszerte ugyanazon a napon jelennek meg az új zenék
  • Az új dalok és albumok legalább 45 országban pénteken, 00:01-kor jelennek meg
  • A rajongóknak nem kell többé várniuk, hogy elérhetõk legyenek az új megjelenések

Nagyszabású nemzetközi kezdeményezés válik valóra 2015. július 10-én: mostantól a péntek lesz az új zenék napja.A New Music Fridays kezdeményezés lényege, hogy az új trackek mind-mind péntek hajnalban, 00:01-kor válnak elérhetõvé az összes online zeneszolgáltatónál, és a CD-megjelenések is aznap reggeltõl lesznek kaphatóak a lemezboltokban.

Több mint 45 ország csatlakozott már, köztük Magyarország is. Ez azt jelenti, hogy a zenerajongók minden nemzetközi megjelenéshez pénteken juthatnak hozzá, az egész világon ugyanabban az idõben, illetve egészen pontosan mindenhol éjfélkor, a helyi idõzónának megfelelõen.

A New Music Fridays az összes nagy nemzetközi kiadó és sok-sok független cég együttmûködésének eredményeként született, és természetesen minden magyarországi kiadót és a hangfelvételeiket saját kiadásban megjelentetõ elõadókat is bíztatjuk, hogy csatlakozzanak ehhez a nagyszabású, nemzetközi programhoz, hogy a rajongók mindig ugyanabban az idõben, egyszerre juthassanak hozzá az új zenékhez, akár a digitális világban, akár hagyományos CD-formátumban.

Gondolj a péntekre, gondolj a zenére...

Míg korábban a világ különbözõ országaiban más-más napokon jelentek meg az új kiadványok, a New Music Fridays keretében mindez egységessé válik. A péntek tehát nem csak a hétvége kezdete, hanem az új zenék napja is. Ezt a rajongók is tudni fogják, így koncentráltabb, látványosabb “buzz” alakulhat egy-egy kedvencünk új dala kapcsán.

Számos további információ tekinthetõ meg, angol nyelven, a www.newmusicfridays.com oldalon.