Hírarchívum

Sajtóközlemény:Warner Music Hungary kft. - mTon kft.

------------------------------------------------------

Nász Csaba a Warner Music Hungary Kft. új ügyvezetője Pásztor László és Joós István megalakították az mTon Kft.-t A Warner Music 2004 július 1-I hatállyal átalakította magyarországi struktúráját.

Manfred Lappe, a Warner Music Eastern Europe elnöke dr Nász Csabát, a cég korábbi gazdasági- és új média igazgatóját nevezte ki a Warner Music Hungary ügyvezetőjévé.

Ezzel párhuzamosan a Warner Music Hungary két korábbi vezető tisztségviselője, Pásztor László ügyvezető, és Joós István marketing igazgató megvált a cégtől, és mTon Kft néven új zeneipari vállalkozást alapítottak, melynek ügyvezetője a két tulajdonos döntése alapján Joós István lett.

Az új cég egyrészről exkluzív alapon értékesíti a Warner Music magyar kiadványokkal foglalkozó kiadójának, a Magneoton-nak az elmúlt évtizedekben létrehozott katalógusát, másrészt a Magneoton művészeivel és új szerződtetésekkel folytatni kívánja azt a sikeres kiadói tevékenységet, amely a Magneotont az elmúlt 13 évben a legjelentősebb magyar kiadóvá tette.

Az mTon továbbra is szorosan együttműködik a Warner Music Hungary-vel.