Jogosultkutatás

Az alábbi felületen a MAHASZ által 2016. július 28-át követően beszedett és felosztott jogdíjakra vonatkozó jogosultkutatás végezhető el. A jogosultkutatás célja, hogy a MAHASZ mielőbb beszerezze a jogdíjak kifizetéséhez szükséges, számára még esetleg hiányzó, vagy csak hiányosan rendelkezésére álló információkat.

Keresés a hangfelvételi adatokban

Az alábbi felületen megjelenítjük azokat a hangfelvételeket, amelyek azonosításához a MAHASZ-nak további információra lehet még szüksége. Hangfelvételeire a lap alján található szabadszavas keresőbe beírva tud rákeresni.

A hangfelvételek adatait úgy tüntetjük fel, ahogy azokat átadták nekünk. Kérjük, hogy a regisztrációt megelőzően minden esetben ellenőrizze az adatok helyességét. Kérjük továbbá, hogy csak azokat a hangfelvételeket regisztrálja, amelyek a kiadója gondozásában kereskedelmi forgalomban megjelentek. Ha a listában olyan hangfelvételt talál, amelyet korábban már lejelentett számunkra, de a felhasználó hibás adatszolgáltatása miatt a MAHASZ nem tudta beazonosítani, kérjük, azt a hangfelvételt is jelentse le újra, még akkor is, ha helytelen írásmóddal került be.

Kérdéseivel, észrevételeivel keresheti a MAHASZ irodát a (06-1) 391-42-00 telefonszámon vagy a jogdij@mahasz.hu e-mail címen.

Hangfelvételek keresése:


Kereső: