Partnerek

IFPI
Az IFPI (International Federation of the Phonographic Industry) a nemzetközi lemezipart képviselő szervezet, melynek a világ 76 országában több mint 1400 lemezcég és terjesztő a tagja. Központja London, további négy helyen (Brüsszel, Hong Kong, Miami, Moszkva) regionális irodát működtet, negyvenhat országban pedig saját nemzeti szervezete is van - Magyarországon ez a MAHASZ. 

Az IFPI elsősorban a hamisítás elleni harcra, a megfelelő szerzői jogi törvények és a piaci esélyegyenlőség megteremtésére koncentrál, illetve igyekszik a megfelelő jogi és technológiai hátteret biztosítani a világ zeneipara számára a digitális korszakban is. Annak a zeneiparnak, amelynek forgalma a kilencvenes évek során 27 milliárdról 38 milliárd dollárra emelkedett. 

AZ IFPI nemzetközileg koordinálja a kalózkodás elleni jogi, lobbizási és PR stratégiákat. Folyamatosan frissített adatbázisokat tart fenn, publikálja a zeneipar statisztikáit, rendszeresen beszámol a világpiac alakulásáról, a kalózkodás mértékéről, területi sajátosságairól.


ARTISJUS

EJI

PROART

FILMJUS

HUNGART

DJ SZÖVETSÉG


Legális online zeneáruházak:

www.dalok.hu

www.zenewebshop.com

www.korlatlanzene.hu

www.songo.hu

www.apple.com - itunes

www.hungarotonmusic.com

www.deezer.com